GAZİANTEP / NİZİP - Cumhuriyet İlkokulu

0(342) 517 11 71
Cumhuriyet Mah. Mareşal Fevzi Çakmak Cad.No2 NİZİP/GAZİANTEP
Vizyon
Öğrencilerin ilgi yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir “model okul” olmaktır.
Misyon
Cumhuriyet İlkokulu olarak; öğrencilerimizi çağdaş eğitim amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, milli ve manevi değerlere bağlı, sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli, sosyal becerileri güçlü, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi olarak topluma faydalı ve mutlu bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz 2012-2013 Eğitim öğretim yılı Toplam kalite en kaliteli kurum kategorisinde gaziantep il ikincisi. Okulumuz Beyaz Bayrak Sahibi
Sabahçı Devre:07:20-12:10 Öğleci Devre :12:30-17:20
Kalorifer(Doğal gaz)
ilçe Merkezinde ,şehir içi dolmuşlar.
Nizip İlçesi eski Belediye karşısında merkezi bir okuldur.
Gaziantep il merkezine 45 Km uzaklıkta Nizip ilçesi merkezinde
Sportif Etkinlikler
Okul içi Futbol müsabakaları düzenlenmektedir.İl ve ilçe düzeyinde etkinliklere katılınmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda atık pil,atık,kağıt,atık elektronik eşya ve atık ekmek kampanyaları güncel olarak yürütülmektedir.
K1 ve K2 proje çalışmalarımız devam etmektedir.